Post by jobsvingjsonincu on Feb 9, 2022 9:45:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها همه را خراب می کنند ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم اما فقط به آن 3 ستاره می دهم زیرا وقتی در حال آشپزی واقعی هستم، فقط از 3/4 صفحه نمایش گوشی من استفاده می کردم. فشار دادن مواد بدون کلیک کردن روی یکی از کنار آن بسیار سخت است. و من باید گوشی را به صورتم نزدیکتر کنم تا به وضوح ببینم چه چیزی را فشار می دهم. چرا نمی گذارید آن را در کل صفحه نمایش قرار دهید.
Kitchen Scramble: Cooking Game ማስመሰል nmrp
من عاشق این بازی هستم اما گاهی اوقات در وسط بازی یخ می زند که باعث از دست دادن سکه ها و تقویت کننده ها می شود. در کل بازی خوبیه
پس از بهروزرسانی حدود یک سال پیش، سطوحی که به تعدادی غذاهای خاص نیاز دارند، منصفانه نیستند. این قرار است یک بازی "مدیریت زمان" باشد، نه یک بازی "امیدوارم این بار خوش شانس باشم". سطوحی که به تعداد معینی از ظروف خاص نیاز دارند، باید هر بار که در آن سطح بازی میکنم، این شانس را فراهم کنند
من بازی رو دیروز آپدیت کردم و از اون به بعد نمیتونم بازی کنم چون هیچ یک از سطوح لود نمیشه؟!
نمیتوانم باور کنم!!! به روز رسانی جدید فقط وحشتناک است! چطور میتونی انجامش بدی!؟ منزجر کننده به نظر می رسد! من سال هاست که این بازی را انجام می دهم و پس از اتمام تاریخ انقضای Adobe Flash Player، بازی در رایانه را ترک کردم. من این بازی را روی گوشیم دانلود کردم، تا این آپدیت همه چیز عالی بود! گرافیک وحشتناک به نظر می رسد !!! و بچه گانه! چه جراتی داری! چرا مجبور شدی بی دلیل این کار را بکنی!؟ بازی قدیمی را فوراً برگردانید!!!
Kitchen Scramble: Cooking Game ማስመሰል nmrp
فقط باید بازی رو آپدیت میکردم و الان کار نمیکنه!! بله 😡 همچنین، شما فقط می توانید به یک نقطه خاص برسید و سپس مراحل عبور از آن خیلی سخت است. برای قبولی باید دلارهای زیادی بپردازید. نه ممنون!!
بهترین بازی آشپزی تا کنون... آنها تمام مشکلاتی را که پیش از این داشت برطرف کردهاند، بنابراین از این بابت خوشحالم که ای کاش به جای خرید آن، راههای بیشتری برای دریافت پول نقد در اینجا پیدا میکردند... اما موارد دیگر سپس آن GreatGame شست بالا
2 روزه این مثلث سفید بازی من رو مسدود میکنه، دارم بستری میشم، قصد حذف نصب دارم ولی 3 روز بهش فرصت میدم تا مشکل رو حل کنه. من با این بازی خیلی پیش رفتم و از آن لذت بردم.
به روز رسانی جدید زمانی که این مورد منتشر شد به روز شد و از آن زمان دیگر کار نکرده است. حتی با آپدیت دیگری روی صفحه نمایش من ظاهر شد و مشکل را برطرف نکرد. این سالها بازی من است. سطح 812. لطفا اشکالات را برطرف کنید. با تشکر.
چرا به من بگویید که باید تعداد معینی از یک غذا را سرو کنم و بعد کسی آن را سفارش نمی دهد
سرگرم کننده بود اما بازی محصولات مناسبی را برای تکمیل کار به شما نمی دهد، به عنوان مثال می گوید باید 4 پای سیب زمینی شیرین را کامل کنید اما فقط یک مشتری به شما می دهد که در کل بازی یکی را می خواهد و خیلی عقب می ماند.
Kitchen Scramble: Cooking Game จำลองสถานการณ์ fss
سرگرم کننده است و از نظر ذهنی به چالش کشیده می شود تا دستور العمل ها را به خاطر بسپارید
بازی پس از آخرین به روز رسانی بارگیری نمی شود
بعد از آپدیت نمیتونم هیچ سطحی رو بازی کنم حتی بازی cook off و باز نشدن رویداد. لطفا کمک کنید
کمک!! نمیشه بازی رو باز کرد
سلام من نازنین زهرا اناری هستم از روستای انار ممنون از نگاهتون به نظرم خیلی عالی و قشنگ حتما نصب کنید ۵ ستاره کمه ۱۰۰۰۰۰۰خوب شد 😊🤗😉😍☺☺
زمانی که مشتریانی با صبر کامل باقی مانده اند، کرکره همچنان بسته می شود!
نمی توان سطح 473 را بازی کرد زیرا بارگیری نمی شود. لطفاً در اسرع وقت آن را برطرف کنید
بازی جالب بود و من 2 سال از آن لذت می بردم. من دوست دارم 5 ستاره بدهم، اما اکنون چند روزی است که یک مشکل در بازی تجربه می کنم. غذا در حال آماده شدن گیر کرده است و باید بازی را رها کنم و دوباره شروع کنم اما دوباره همان اتفاق می افتد. این بارها و بارها اتفاق می افتد. این آزاردهنده است. لطفا مشکل را در اسرع وقت حل کنید
لطفا کمک کنید و سفارش خرید من را بررسی کنید (بسته شروع، آشپزی درهم). مشکل من این است که خریدم اما کالایی را که خریدم دریافت نکردم. این موضوع باعث نارضایتی می شود، پول من کسر شد، اما من هنوز مورد را دریافت نکرده ام تا به حال. FYI، من قبلا ایمیل ارسال می کنم اما پاسخ نمی دهم. لطفا برای این موضوع کمک کنید. منتظر پاسخ شما خواهم بود. متشکرم
من در سطح 293 هستم و بازی آپلود نمی شود. لطفا اصلاح کنید بعد از آن 5 ستاره می دهم. من عاشق بازی هستم. متشکرم!! مشکل رفع شد!!
این یک بازی خوب است اما امروز دیگر کار نمی کند. مدام می گوید اینترنت در دسترس نیست، اما من وای فای دارم و سعی کردم فقط از داده های گوشیم استفاده کنم و هیچ کار نکرد. امیدوارم این مشکل به زودی برطرف شود تا بتوانم از بازی لذت ببرم. اگر این مشکل برطرف شود، خوشحال می شوم که به آن امتیاز 5 بدهم. ویرایش: دوباره در حال اجرا است، اما زمانی که در حال عبور از پل در سطح 150 بودم، من را به سطح 140 رساند. دوباره سطوح
این بازی را دوست دارم. اگر پشتیبانی آفلاین داشته باشد، می توان بدون از دست دادن مگابایت بازی کرد.
خب من همیشه عاشق این بازی بودم. بسیاری از بازی های آشپزی دیگر را امتحان کردم اما این چیز دیگری است. یه مشکلی هست که خیلی اذیتم میکنه بعد از اینکه 2 یا 3 روز برنامه را ترک کردم، تا آپدیت بعدی دوباره باز نمی شود. قبلا برای من هم این اتفاق افتاده من می خواهم آن را خیلی بد بازی کنم اما اصلا اجرا نمی شود. امیدوارم مشکل را بررسی کنید
حذف نصب شده بود، من بیش از 1000 سطح داشتم، سپس یک به روز رسانی آمد، کارهای مختلف روزانه که بیشتر به مواد اولیه نیاز دارند تا به پایان برسد، و بازی برای برنده شدن به پول تبدیل شده است، مهم نیست که سطحی چقدر خوب بازی می کنید، به ندرت می توانید آن را به یک ستاره، خالص برسید. طمع ناشران این بازی
من سالها این بازی را بازی کرده ام و مانند بازی های دیگر عالی است تا زمانی که به سرمایه گذاری خود ادامه دهید. من بارها مجبور شدم آن را حذف کنم و دوباره شروع کنم زیرا بازی پس از به روز رسانی بارگذاری نمی شود. از من می خواست که آن را با عکس های هالووین به روز کنم و تمام کاری که انجام می دهد فقط میکس است و بارگذاری نمی شود. در طول یک سال گذشته من بیش از 500.00 دلار با این بازی خرج کرده ام. شما مشکل نرم افزاری دارید و می دانید. من این بازی را حذف کردم و بارها آن را دوباره بارگذاری کردم. لطفا از گرفتن پول مردم دست بردارید و بازی را درست کنید
شکست برخی از سطوح غیرممکن است زیرا صبر مشتریان بلافاصله کاهش می یابد. می توانید روزها، هفته ها، ماه ها در همان سطح گیر کنید! من سالها این بازی را بازی کردم و قبلاً مورد علاقه من بود، اما اکنون غیرممکن است مگر اینکه پول نقد بپردازید و حتی اگر این کار را انجام دهید هرگز چیزی را که برای آن پرداخت می کنید به دست نمی آورید. من از ماه مارس منتظر یک بسته اولیه هستم. در حال حذف نصب
علاوه بر این: پس از ایجاد مشکل در باز کردن بازی، در نهایت وارد شدم و دیدم که پیشرفت من حذف شده است و من به 3 رستوران برگشتم. من در Cookiehagen بودم اما اکنون به Desert Oasis برگشته ام. هزینه زیادی برای ارتقاء هزینه کرده اند!!! بازپرداخت می خواهم!//من این بازی را خیلی دوست دارم اگرچه کمی گران است(!). شکایت اصلی من این است که نمی توانم "کوکی هان" را بازی کنم، زیرا فقط بارگذاری می شود، و بارگذاری می شود، و بارگذاری می شود... مبلغ زیادی را برای این بازی خرج کرده ام، بنابراین در حال حاضر اصلاً یک کوکی خوشحال نیستم!
این آخرین آپدیت خیلی آزاردهنده است بازی فقط در حالت بارگیری است و برای همیشه باز می شود.
ناگهان این بازی بارگیری نمی شود ... اتصال به اینترنت را بررسی کنید ... دوباره امتحان کنید ... تمام چیزی است که روی صفحه ظاهر می شود ... لطفاً این مشکل را در اسرع وقت حل کنید ... من به این بازی معتاد هستم و دلتنگ بازی کردن آن هستم هرازگاهی... در انتظار بازی به زودی... لطفاً هر چه سریعتر کارهای ضروری را انجام دهید
خیلی خسته از تبلیغات! من برای بدون تبلیغات پول پرداخت کردم و پول خوبی برای ارتقاء هزینه کردم. این تبلیغات اجباری آزاردهنده، تصادفی و طولانی هستند. این چیزی نیست که من برای آن ثبت نام کردم. اگر به درآمد بیشتری نیاز دارید، قیمت ها را پایین بیاورید و شاید PPL طلای بیشتری بخرد.قراره منو به عنوان مشتری از دست بدی من از دوره تبلیغات متنفرم هر بازی ای که بازی می کنم برای حذف آگهی هزینه می کنم. این تبلیغات نادرستی است که پرداخت آن باعث حذف تبلیغات می شود. اگر می خواهید من را مجبور کنید بعد از هر بازی 30 ثانیه تبلیغات تماشا کنم، می توانید 2.99 من را بازپرداخت کنید. اعصاب.
من عاشق این بازی هستم و آن را هم روی تبلت و هم روی دسکتاپ خود بازی می کنم، اما از آخرین آپدیت 2 روز پیش نمی توانم بازی را بارگیری کنم. فقط به من می گوید که Scramble متوقف شده است. ریبوت کردم، کش و غیره را پاک کردم، اما هیچ چیز کار نمی کند. لطفا اصلاح کنید!!! هنوز با این موضوع مواجه است.
من چندین سال است که این بازی را انجام می دهم. من در سطح 1132 هستم و نمی توانم یک ماده برگ سبز انتخاب کنم زیرا یک استیک مستقیماً روی آن است. من گیر کردم. آیا این را می توان حل کرد؟
من سال هاست که این بازی را انجام می دهم و آن را دوست دارم. اما از زمانی که نصب آپدیت جدید خراب می شود، منابعم را از دست می دهم و بازی کردن آزار دهنده می شود. لطفا اصلاح کنید!
Retro Garage - Car Mechanic Mô phỏng lyen
من آپدیت جدید را دانلود کردم اکنون سطوح بارگیری نمی شوند. این بسیار ناامید کننده است. من هر روز این بازی را انجام می دهم و اکنون نمی توانم. چرا وقتی بازی ما را خراب می کند ما را مجبور به دانلود به روز رسانی می کند.
همین الان آپدیت بازی لود نمیشه
من عاشق این بازی هستم.....در فیس بوک بازی میکردم....پس سیستم نداشتم و بعد از یک وقفه دوباره شروع کردم به بازی در موبایل و حتی بیشتر دوستش داشتم.....اما ناگهان نمیشود بارگیری.....لطفاً کمک لازم است.....نتوانستم به صفحه اصلی بروم حتی برای گرفتن شناسه حداقل برای شما بچه ها...
من دوست دارم این بازی را بازی کنم اما اکنون در صفحه بارگیری گیر کرده است. بازی هرگز شروع نمی شود حتی اگر من بازی را به روز کرده باشم. لطفا این باگ را برطرف کنید.