Post by jobsvingjsonincu on Feb 9, 2022 9:39:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшення кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Гра хороша, але якось вони роблять все можливе, щоб ви витратили на гру для більш високих рівнів. Навіть якщо ви найкращі, ви не можете легко пройти, а також показувати багато реклами, тому намагайтеся витягти з вас якомога більше грошей. Більшість великих ігор вибирають для отримання доходу від реклами або покупки додатків. На щастя, вони тут роблять обидва
Дуже цікава гра
Чому гра зависає щоразу, коли у мене є вільний час? Я чудово проводжу час, граючи в цю гру, коли вона не зависає Щоразу, коли у мене є вільний час, тому я не буду оцінювати її більше ніж один. Щойно виграв десять безкоштовних хвилин, і він завмер, це триватиме десять хвилин. Навіть якщо я вимкну його і перезавантажу. нічого, поки не закінчаться десять хвилин. Я майже закінчив з цією грою!!!!!!
Я люблю гру. Єдина моя проблема полягає в тому, що він дає вам можливість переглянути відео, щоб додати 10 секунд, але іноді він не додає 10 секунд. Іноді це дозволяє дивитися інший, іноді ні.
👍класна гра
Хоча мені дуже подобається ця гра, я застряг у пекарні дуже довго. Ви не даєте нам достатньо часу для проходження рівня, будь ласка, розберіться з цим!
Це була справді чудова гра. Кожен рівень складний!! Але коли я збирався грати, з'являється синій екран!! Я закрив додаток і знову відкрив, але синій екран все ще там. Ви можете це виправити? Я дуже люблю цю гру.
Хороша гра. Супер звикання. На одну зірку менше, тому що після перегляду додавання він не дасть вам закрити його і переходить у браузер 10 разів. Досить дратує в цій частині.
Я дивлюся 30-секундну рекламу для 10-секундного додавання до гри, але потім було ДВІ реклами, потім ТРИ оголошення. Я розумію, що реклама — це ваш потік доходу, але коли лише «досвід» можна використовувати для оновлення, це робить вашу гру трохи смішною. Абсолютно не віддавайте перевагу вашій грі. Це одне з найгірших, що я грав. Бустери НЕОБХІДНО купувати за готівку навіть з усіма «монетами», які можна накопичити. НІ, я не хочу грати в короткі раунди в інші ігри на карті.
Це дійсно хороша гра, але, здається, між кожним рівнем є реклама, і це досить глюкава гра...
Hit Master 3D - Knife Assassin Akcijske igre suf
ця гра зовсім не складна. У порівнянні з багатьма іншими кулінарними іграми, в цій дуже легко виграти рівні, і немає нічого, що спонукає мене перейти на наступний рівень. через це стає нудно і клопітно грати. майже після кожного рівня також з’являється дратівлива спливаюча реклама.
Це гарна і захоплююча гра, але все, що вам потрібно робити весь час, - це завантажувати один конкретний ресторан, щоразу, коли ви відкриваєте для гри, я не знаю, чи я єдиний, хто відчуває це....... Перевір це
Це весела гра, яка дуже захоплююча, але я на своєму 4-му місці, і майже неможливо закінчити рівень, не витрачаючи гроші на прискорювачі та фіолетові діаманти, я вже витратив так багато, що мені шкода сказати, що мені доведеться припинити грати ! повинні мати більше шансів виграти ці речі, не витрачаючи стільки грошей
Спочатку мені сподобалася гра, але, на жаль, я буду видаляти її, оскільки важко прогресувати, коли гра постійно вилітає, і її потрібно перезапускати лише для того, щоб це відбувалося знову і знову і знову. Мені пощастить, якщо мені вдасться зіграти 3 гони поспіль. З цим справді треба розібратися.
Я не був упевнений, що завантажив цю gamebbc деякі огляди, але я ризикнув, я люблю це, але це трохи легко, не так вже й складно, можливо, він кілька перед рестораном, це трохи важко, єдине падіння - це завантаження гри та у кожному леві повільно, але у всіх чудових іграх дуже мало реклами
Хороша гра, але поставила б 5 зірок, якби не було так багато реклами.. навряд чи можу грати в гру достатньо довго, тому що реклама постійно заважає мені. Будь ласка, змініть!
Дві багато рекламних оголошень є нормальними, тому що вони видають більше Jems, Але я ненавиджу це. Мене продовжує затемнювати в середині гри, а потім я знову повертаюся на головний екран. Крім того, це дуже весела гра зі швидким темпом щоб зайняти ваш додатковий час.
Мені дуже сподобалася гра, коли я помітив, що я пройшов рівень (зроблено), а потім довелося купувати більше клієнтів, щоб насправді рухатися далі. Хоча в грі чітко було зазначено, що я (зробив) з рівнем. Ось де мене відключила гра. Не так «гра», як я був з розробниками, які запускали ігри на мій інтелект. Це було справжнє відключення.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategi xcd
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateške igre ytt
Очини класна гра
Весело, але обов’язково платіть за перемогу. Гра починається досить легко і весело, але швидко наростає до всіх, але неможливо виграти без посилань, які, до речі, вам доведеться купити. Дякую за хороший старт, але ні.
Люблю гру так само, як і ненавиджу. Мені подобається частина божевілля, коли ви забуваєте накази та починаєте панікувати через обмеження часу. Але я ненавиджу ту частину, коли на якомусь рівні, незалежно від того, наскільки швидко я обслуговую, навіть при прискоренні швидкість кроку клієнта досягається так, що вам завжди не вистачає однієї чи двох порцій, що змушує вас платити за це або дивитися рекламу. Я не проти дивитися рекламу, але після рівня вони додають ще одну 15-секундну рекламу, яку не можна пропустити. Ви змушуєте мене дивитися те саме двічі. Видалено
Гра дуже швидка, щоб грати м і пальці рухаються дуже швидко, ніж кінь. Мені подобається ця кулінарна гра. Я поставив 5 зірок, тому що гра для мене занадто цікава та складна, тому мені добре грати. Дякую за найкращу цікаву гру
Це чудова гра, але ви повинні поставити опцію для підтвердження покупки додаткового часу/гостя під час рівня з діамантами! Це дуже дратує, коли я граю, мій час закінчився, і я випадково натискаю кнопку купити більше часу!!! Таким чином я втратив стільки діамантів!
Сподобалась гра. Я хотів грати більше, але той факт, що щоразу, коли я проходив рівень, це повністю перезапускало всю гру, і це було повністю засмучує
Мені подобається складний швидкий характер гри, і так, у гру можна грати, не платячи ні за що. Зараз я перебуваю на рівні 171, і я не зробив жодної покупки.
ПРИПИНІТЬСЯ З НЕПРЕКРАСНОЮ РЕКЛАМИ! ЦЯ ГРА НЕ ТЕ, ЩО Є... Я грав в іншу гру і побачив рекламу Cooking Frenzy з людьми, які стояли в черзі на пляжі, не готуючи їжу для клієнтів. Після завантаження цієї чудової гри це було не те, що було відверто!! Насправді ви повинні приготувати їжу. Це не те, що я шукав. Я ШВИДКО ВИСТАНОВИЛАСЯ!! Припиніть обманювати людей, щоб вони ОТРИМАЛИ ПЛАТУ ЗА ЗАВАНТАЖЕННЯ ЦЬОГО ДОДАТКУ.
Тоді все добре почалося... Я ніколи ще ніколи не був так розчарований грою!!! Оголошення з'являються випадковим чином, це дратує, як пекло! Не пояснюйте мені, як важко пройти деякі рівні. Я сказав важко? Я мав на увазі неможливо! Це одна * * гра! Я видаляю!
Почалося весело. Коли ви отримуєте вищі рівні, гра змушує вас купувати дорогоцінні камені, щоб пройти рівні (наприклад: Ramen Shop, який є 2-м магазином у грі). Уникайте цієї гри, якщо ви не хочете постійно витрачати гроші. Видалення зараз.
Вечно викидує не нравиться
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategia bcsx
Спочатку це легко, як і будь-яка інша гра, і стає складнішою, коли ви переходите на вищий рівень. Люди часто скаржаться на те, що не можуть перейти на рівні, не витрачаючи грошей, але є способи обійти це.
Кулінарне шаленство - дуже весела гра. Я щойно закінчив магазин для сніданків, і зараз я на півдорозі через магазин раменів. Це іноді викликає у мене стрес, тому що герої зляться, коли ви не подаєте їм їжу досить швидко. Загалом, це чудова гра.
Це був я, чи вони припинили нам переглядати рекламу, щоб отримати додаткові 10 секунд на клієнта? Мене це так дратує зараз. Тож тепер, по суті, це коштує так дорого, просто пройдіть один рівень. Будь ласка, поверніть рекламу, яка надає нам додаткові елементи.
16 липня, це гра грандіозної гри ... коли ви придумуєте нові рівні 2 серпня Як я вже говорив раніше, це чудова гра .. однак я скоро її видалить, оскільки нічого нового можна грати n як довго можна грати на старих рівнях.
Апетитненько🍔🌭🥪🍳
Хороша гра, але у мене така ж проблема, як у Lady Cobraa, не показує рекламу, здається, пристрій не може завантажити рекламу, тому я не отримую нагород,