Post by jobsvingjsonincu on Feb 9, 2022 9:24:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують монети ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Щоразу, коли я намагаюся перейти до світів своїх братів і сестер, завжди говориться «Клієнтська версія не сумісна з версією кімнати»! Будь ласка, виправте це
Я насолоджувався грою зовсім недавно...розблокував багато речей за допомогою mini beans...і раптом я не можу увійти в свій обліковий запис...попри те, що у мене швидке та стабільне з'єднання..чому? Я так довго грав у цю гру, щоб розблокувати та створити багато речей на своїй карті...просто так, моя важка робота пішла?вона несправедлива. Оновлення не допомагає, я не можу ввійти в обліковий запис.
Будь ласка, виправте це краще, ніж зараз, тому що я не можу грати з друзями. З друзями так важко грати в мультиплеер😭
Міні-світ — хороша гра, і якщо вона дійсно дозволить мені грати в гру, я однозначно оціню її на 5 зірок. З моменту останніх кількох оновлень він не давав мені грати. Наприклад, я натискаю гру, яку вона завантажує, і це змушує мене автоматично виходити без виходу. Інакше це чудова гра.
Крута гра
Добре. Я поставив цьому огляду 3 зірки, тому що... 1. Після того, як я вперше завантажив Mini world, я покинув гру, я знову приєднався до гри, і це БУКВАЛЬНО скинуло мій обліковий запис. 2. Я КУПІВ МІНІ-МОНЕТ, І ЦЯ ГРА Змусила мене Втратити ГРОШІ, ТО ЩО ВІДНОВИЛО МІЙ АКЦІОНЕР. 3. КОЛИ НЕМАЄ ІНТЕРНЕТ-ЗВ'ЯЗКУ, ЦЕ ДУЖЕ ЗБИТАЄ. КНОПКА БАГАТОГРАВЕЦЬКОЇ СТАНЕ СІРОЙ, АЛЕ НЕ ОДНОГРАВЕЦЬКА. ТАКОЖ ВИ НЕ МОЖЕТЕ НАТИСНУТИ КНОПКУ ОДНОГРАВНИЦІ, ХОЧ вона кольорова. БУДЬ ЛАСКА, ВИРІКУЙТЕ ЦЕ!
Абсолютна катастрофа. Я зайшов у гру, і вони сказали: «Перевірте свою мережу та спробуйте ще раз», коли моя панель Wi-Fi завищена.
Він схожий на minecraft pe, але є проблема з багатокористувацькою грою та їх системою входу. Постійно говорить, що підключення до Інтернету нестабільне, навіть якщо моє підключення до Інтернету вже має повний сигнал. Будь ласка, виправте це.
Ярі клас я б би приставив 100 зірок
Старі навіть краще, ніж нові, і мені це більше не подобається, ніж є
Я збираюся поставити 5 зірок, але ви повинні швидше оновлюватися за допомогою цих нових функцій:- 1. Повинно бути село і сільські жителі, як Minecraft. 2. уламки кораблів і карти скарбів. 3.привіляни та особняки, щоб досліджувати пустельний храм і лісовий храм із щитом. Функції, дякую, сподіваюся, що вам це вдалося
Я поставив цьому додатку три зірки, тому що в додатку є все, але додаток занадто важкий і має 180 МБ, і я боюся, що якщо він має 180 Мб, я не можу грати в нього, оскільки він занадто важкий в одній програмі. Я ціную зусилля, які ви зробили, але, будь ласка, зменште MB програми, оскільки це завдає шкоди іншим програмам. Я не кажу, що в ньому є вірус, але все, що я хотів сказати, це чудовий додаток, але він занадто важкий. Це все дякую ~
Подобається гра з першого обіду. Але тепер у мене виникають проблеми з підключенням до Інтернету. Чому я не можу увійти в обліковий запис Facebook і виникає проблема з входом в UID, будь ласка, допоможіть
гра просто бомба рекомендую вам!
Гра топ но джетпак довго доставляти
Ця гра найкраща, але я ставлю їй 3 зірки, тому що єдина проблема полягає в тому, що ця гра застряє на мінівені вікна і завантажується вічно. Інакше я люблю цю гру. Сподіваюся, ви виправите це, будь ласка.
Я оцінюю це на 1 зірку, тому що 1. Нудно 2. Так важко грати. 3. Піаніно не працює
Поч пише, що немає інтернету я вже і перезакачив і телефон перезагружав чому но гра суперова і я не можу навіть водиночну чомуууу но умене є інтернет інші ігри тяне а цю ні чому
Ця гра відстойна, після того як я грав приблизно 2 дні, з’ясувалося, що час очікування мого з’єднання закінчився, і я подумав, що мій Wi-Fi не працює, тому я перевірив YouTube і Play Store, але немає проблем, будь ласка, виправте цю гру, LOL, ця гра, безумовно, напружена.
У мене є запитання, чому мій обліковий запис не зберігається, він був збережений під час останнього перевстановлення...
Добре, що ви навіть можете зробити NPC таким, який буде працювати на вас тощо, і мобів із поточним виглядом мобів, і ви отримаєте за них яйце, це краще, ніж Minecraft
Mini World: CREATA Περιπέτεια jtm
Не забувається і ще не скачується
У цій грі я НЕ МОГУ ВІРИТИ, ЩО ЦЯ ГРА БУВАЄ КОЖНИЙ РАЗ, КОГДА Я ПРИЄДИНЯЮСЯ ДО КАРТИ. ЦЕ НІКОЛИ НЕ ДОПУСКАЄ МЕНЕ НА КАРТУ, ЯКЩО Я ХОЧУ ГРАТИ НА ЦЮ КАРТУ. ВСЕ ТАКОЖНО, ТОМУ Я ВИДАЛИВ ЦЮ ГРУ І ЗАВАНТАВ ЇЇ ЗНОВУ...😡😡😡
Круто
Я грав у цю гру раніше, але зараз потрібно багато років, щоб встановити, а вхід такий збій і розмито, тому я поставив лише 3 зірки
Так, я граю в жахливу справу після того, як отримав новий телефон, і мені подобається оновлення, дякую за гру, мені це дуже подобається.
Це прекрасна гра, ви можете покращити свою креативність, створюючи ігри, які сподобаються людям, ви також можете знайти друзів і грати з ними, але не забудьте оцінити інші ігри, це важливо. 5 починає цю неймовірну гру, багато людей можуть грати в неї та корисно використовувати. Рекомендував! ✨
Капець як лагає
Я 😡 за те, що міні-світ зробив зі мною! Я був щасливий, поки вони не зробили це дурне оновлення! мої карти, мої плагіни, які я створив і створив, були стерті! Я ніколи більше не буду грати в міні-світ за те, що вони зробили зі мною!
Я не можу грати офлайн😡. Пише, будь ласка, перевірте підключення до Інтернету.
Я ставлю йому дві зірки ЦЕ ВЕЛИЧЕ ОЗНАЧЕННЯ. Ви б використовували міні-монети для свого аватара, НЕ БЛОКИ І ПРЕДМЕТИ. Міні боби призначені для текстур і саду, будь ласка, оновіть його
ГРА ЗРІМАНА
Mini World: CREATA Aventure ulay
Оалкдеш☺☺☺
Ну, це хороша гра, але іноді буває збій і затримка, тому я не так багато скажу про це так чудово і круто. але я можу сказати це, але коли я створю світ, який я будую, і коли я прийшов, усі мої речі зникли, а мій обліковий запис увійшов, idk чому, але виправити це, мені все ще подобається.
Я скачал на новий рік захожу а там чёрный ікран гра фуу 😠👎👎😠👎👎😠
Мені дуже шкода, але після останнього оновлення моя гра часто виходила з ладу. він не завантажуватиме світ при кожному першому вході. Іноді магазин, сад і профіль теж не завантажуються. мій UID: 24180322. Я буду змінювати зірки вище, поки це не виправиться. Хороша робота!
Чому мені потрібно повторно входити в обліковий запис щоразу, коли я хочу грати в гру? Крім того, після вибору карти екран просто почорнів, і я зник? Але я можу грати в Genshin просто чудово?? Що за..
Я поставив йому 1 зірку, тому що завантаження займає занадто багато часу, тоді було краще
Це клас
Кожен раз, коли я вмикаю Wi-Fi, відкриваю гру і будую машину, роз’єм не працює.
Я ставлю йому 1 зірку, тому що він дає мені сповіщення про те, що "ваша мережа не дуже добра", а мій Інтернет був хорошим. Це сповіщення з’являлося кожні 6 секунд. Я купую одну зі шкіри і відчуваю, що вона того не варте, тому що зі мною відбувається. Сподіваюся, ця гра виправить це.
чому я не можу поділитися кімнатою карт для кількох гравців? там просто написано "ваша кімната лише для одного гравця", і я не можу перейти на багатокористувацький( будь ласка, виправте це, я хочу грати зі своїм другом, я дам вам 5 зірок пізніше
Раніше було досить весело, Поки не прийшло оновлення меню; Це в 10 разів ускладнило використання гри, а історія зробила світи перед оновленням майже неможливими. Я знаю, що це з’явилося більше місяця тому, але мені просто довелося написати це, тому що я бачив це, і це мене розлютило.
Я не можу розважатися (більше) від цієї гри. погано перейти на minecraft Bedrock edition, чому? тому що в цій грі я не знайшов місця для розміщення пакетів ресурсів. і майнкрафт веселіше. тому що в minecraft можна змінити поведінку, коди, текстури, елементи керування, музику та магазин, щоб купити будь-яку річ у minecraft. і по-перше, для цієї гри потрібно до 4 ГБ оперативної пам’яті телефону. Майнкрафт не потребує телефонів 4 ГБ оперативної пам'яті, лише мінімальні телефони з оперативною пам'яттю 1,5 ГБ.
Супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brutal Age: Horde Invasion استراتژی fmlf
А як поміняти ім'я в mini world?
Я щойно побачив цю гру на tt, і мені було так цікаво, тому я перевірив розділ коментарів, і я побачив назву гри, і мені знадобилося так багато часу, щоб її завантажити, і коли я відкриваю програму, вона так затримується, і вона не буде дай мені пограти.
Завжди виникають проблеми, коли я намагаюся приєднатися до гри, вона завжди виходить з ладу, будь ласка, виправте це, я дам вищу оцінку.